Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 625g447kcal11.4g90.2g1.2g6.7g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)94g169kcal17.8g0.1g10.3g0g
Aurajuusto36g123kcal7.3g0g10.5g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%22g61kcal6.6g0.3g3.7g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 34g125kcal9.6g0g9.8g0g
Flora kevyt ruoka 7%156g133kcal1.6g7g10.9g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 3.1g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1942g2150kcal108.6g195.2g96.6g13.4g
Valittu annoskoko971g1075kcal54.3g97.6g48.3g6.7g
Annoskoko puolitettuna485g538kcal27.2g48.8g24.2g3.4g
Arvot/100g100g111kcal5.6g10.1g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397089