Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 1200g275kcal21.7g28.8g2.4g25.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g1200g336kcal7.2g71.4g2.4g30g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl108g972kcal0g0g108g0g
Tomaattimurska 800g235kcal4.5g42.4g1.6g15.2g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 3200g2481kcal561.9g0g22.4g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g1600g2560kcal288g0g160g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19416g13718kcal1766.6g285.2g593.6g140.8g
Valittu annoskoko9708g6859kcal883.3g142.6g296.8g70.4g
Annoskoko puolitettuna4854g3430kcal441.7g71.3g148.4g35.2g
Arvot/100g100g71kcal9.1g1.5g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69895