Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 438g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g219g61kcal1.3g13g0.4g5.5g
Peruna, vanha, kuorittu 131g100kcal2.5g20.3g0.3g1.3g
Sipuli 44g13kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Kesäkurpitsa zucchini 88g16kcal0.5g2.2g0.4g0.6g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)8.7g20kcal1.6g1.1g1g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)44g206kcal5.2g3.1g19.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1942g832kcal23.2g83.6g42.8g16.2g
Valittu annoskoko971g416kcal11.6g41.8g21.4g8.1g
Annoskoko puolitettuna486g208kcal5.8g20.9g10.7g4.1g
Arvot/100g100g43kcal1.2g4.3g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704