Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 3735g1310kcal172.6g72.8g11.2g93.4g
Sipuli 560g170kcal7g26.9g1.1g9.5g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1167g1401kcal39.7g42g116.7g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio51g126kcal8.7g1.6g9.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g374g1046kcal71g0g82.2g0g
Voi 93g677kcal1.1g0.4g75.9g0g
Vesi3735g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19432g9458kcal600.2g287.4g593.8g205.8g
Valittu annoskoko9716g4729kcal300.1g143.7g296.9g102.9g
Annoskoko puolitettuna4858g2365kcal150.1g71.9g148.5g51.5g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.5g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169