Suikalelihakastike

Lisäksi mustapippuria myllystä, chilijauhetta, 1 tl suolaa.

Poista lihapalasta ylimääräinen rasva ja mahdolliset kalvot.

Suikaloi liha.

Paista pienissä erissä pannulla.

Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli, kuullota hetki.

Lisää mausteet ja vesi, anna hautua nyt hiljalleen kannella peitettynä n. tunti.

Lisää kerma ja kiehauta.

Tarkista maku ja tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta4199g6298kcal839.7g0g335.9g4.2g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g74g76kcal5.8g12g0.4g1.5g
Vehnäjauho puolikarkea 70g240kcal7.1g49g0.8g2.4g
Ketsuppi, meira126g88kcal1.9g20.2g0.1g0g
Vesi3499g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%1400g840kcal16.8g39.2g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19432g15273kcal1751.6g274.4g815.8g28g
Valittu annoskoko9716g7637kcal875.8g137.2g407.9g14g
Annoskoko puolitettuna4858g3818kcal437.9g68.6g204g7g
Arvot/100g100g79kcal9g1.4g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87160