Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g300g660kcal33g27g48g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g101kcal0g0g11.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g375g131kcal6g25.9g0.4g5.2g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 53g26kcal0.6g5g0.1g0.8g
Suolapähkinä 1.5g8.9kcal0.4g0.1g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1944g1904kcal81.6g126.4g121g14g
Valittu annoskoko972g952kcal40.8g63.2g60.5g7g
Annoskoko puolitettuna486g476kcal20.4g31.6g30.3g3.5g
Arvot/100g100g98kcal4.2g6.5g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264125