Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 629g479kcal11.8g97.4g1.3g6.3g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)225g90kcal9.2g11.9g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Maustekurkku90g15kcal0.6g2.7g0.1g1.6g
Ruohosipuli, tuore11g3kcal0.2g0.4g0.1g0.1g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)5.6g1.1kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1944g1190kcal43.8g228.8g5.2g16.4g
Valittu annoskoko972g595kcal21.9g114.4g2.6g8.2g
Annoskoko puolitettuna486g297kcal11g57.2g1.3g4.1g
Arvot/100g100g61kcal2.3g11.8g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234