Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 183g627kcal18.6g127.8g2.2g6.4g
Sokeri 48g194kcal0g47.7g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 124g171kcal15.5g0.4g12.1g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 56g298kcal0g0g33.7g0g
Kaurajuoma, GoGreen562g225kcal5.6g33.7g5.6g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1944g3029kcal79.4g419.2g107.2g19.6g
Valittu annoskoko972g1515kcal39.7g209.6g53.6g9.8g
Annoskoko puolitettuna486g757kcal19.9g104.8g26.8g4.9g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.6g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=56526