Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi402g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g11g40kcal5g4.4g0.7g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl80g273kcal11.2g45g5.4g8.8g
Vehnälese 30g69kcal4g4.6g1.4g11.3g
Vehnäjauho puolikarkea 392g1344kcal39.9g274.1g4.7g13.7g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 40g216kcal0.4g0.3g24.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1944g3980kcal121g680.8g72.6g67.6g
Valittu annoskoko972g1990kcal60.5g340.4g36.3g33.8g
Annoskoko puolitettuna486g995kcal30.3g170.2g18.2g16.9g
Arvot/100g100g205kcal6.2g35g3.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109383