Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 61g222kcal6.3g45.3g0.6g3.2g
Kananmuna kuoreton 133g190kcal16.6g0.4g13.6g0g
Sipuli (kuorittu)97g26kcal1.3g4.6g0.2g1.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.2g4.4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha484g803kcal91.9g0g48.4g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g194g528kcal38.7g1.9g40.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1944g3547kcal310.2g105.8g206.8g9.8g
Valittu annoskoko972g1773kcal155.1g52.9g103.4g4.9g
Annoskoko puolitettuna486g887kcal77.6g26.5g51.7g2.5g
Arvot/100g100g182kcal16g5.4g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233