Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 226g171kcal4.2g34.9g0.5g2.3g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper136g217kcal14.9g17.6g9.5g0g
Sipuli (kuorittu)136g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Punajuuri 136g52kcal1.4g9.4g0.3g3.4g
Porkkana, keitetty, suolaton 113g38kcal0.7g6.4g0.2g2.9g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g226g470kcal6.8g14g42.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1944g1970kcal59.6g177.6g107.4g21.8g
Valittu annoskoko972g985kcal29.8g88.8g53.7g10.9g
Annoskoko puolitettuna486g493kcal14.9g44.4g26.9g5.5g
Arvot/100g100g101kcal3.1g9.1g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492