Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 425g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 100g222kcal17.5g0g17g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 165g125kcal3.1g25.5g0.3g1.7g
Porkkana, keitetty, suolaa 53g17kcal0.3g3g0.1g1.4g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 100g34kcal1.1g5.4g0.2g2.9g
Sipuli, paistettu 18g18kcal0.2g0.9g1.4g0.3g
Lihaliemijauhe/tiiviste 5.5g16kcal0.6g0.8g1.2g0g
Pavut tomaattikastikkeessa106g80kcal4.3g13.8g0.1g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1945g1023kcal54.2g98.8g40.6g23.2g
Valittu annoskoko972g512kcal27.1g49.4g20.3g11.6g
Annoskoko puolitettuna486g256kcal13.6g24.7g10.2g5.8g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5.1g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277