Syysillan lämmike Tomaattinen chili-makkarakeitto

1. Pilko juurekset ja makkara.

Silppua sipuli.

2. Kuullota sipuli ja makkara rypsiöljyssä (esim.

siinä kattilassa, jossa aiot valmistaa keiton)
3. Kaada vesi kattilaan ja anna seoksen kiehahtaa.

Lisää tämän jälkeen tomaattimurska ja kiehauta seos uudelleen.

4. Lisää juurekset kattilaan.

Kun keitto on kiehunut jonkin aikaa ja perunat ovat lähes kypsiä (n. 15 - 20 minuuttia), pienennä lämpöä ja anna keiton muhia hissukseen.

Kun perunat ovat kypsiä, käännä levy pois päältä ja anna keiton oleutua vielä vartin verran.

5. Nauti esim.

patongin tai ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi417g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)155g54kcal1.5g10.7g0.8g2.2g
Peruna, vanha, kuorittu 212g161kcal4g32.8g0.4g2.1g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Porkkana 38g13kcal0.2g2.1g0.1g1g
Lanttu 32g9kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Wilhelm chili-sulatejuusto (Atria), annos 100g81g209kcal9.7g1.7g17.7g0.1g
Kasvisliemikuutio 2.3g7kcal0.2g0.3g0.5g0g
Rypsiöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1945g1028kcal32.6g101.2g51g13g
Valittu annoskoko972g514kcal16.3g50.6g25.5g6.5g
Annoskoko puolitettuna486g257kcal8.2g25.3g12.8g3.3g
Arvot/100g100g53kcal1.7g5.2g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386585