Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa125g34kcal0.8g6.6g0.3g3.1g
Peruna (vanha, kuorittu)250g205kcal4.5g44g0.3g2.5g
Paprika, punainen188g48kcal1.7g8.6g0.8g3.8g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.1g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli (käsittelemätön)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Jauheliha, sika-nauta 250g554kcal43.8g0g42.5g0g
Heinz ketsuppi31g32kcal0.3g7.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1945g1821kcal105.8g146.4g88.4g23.2g
Valittu annoskoko973g911kcal52.9g73.2g44.2g11.6g
Annoskoko puolitettuna486g455kcal26.5g36.6g22.1g5.8g
Arvot/100g100g94kcal5.4g7.5g4.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=6926