Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1002g3382kcal120.2g0g370.8g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 1002g1201kcal164.7g0g60.1g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty4008g5612kcal206.8g1120.7g27.3g136.3g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g150g962kcal1.7g4.5g106.7g0g
Soijakastike 100g60kcal5.2g9.5g0.1g0g
Mustaleimaemmental (Valio)200g802kcal58.1g0g64.1g0g
Kananmuna kuoreton 1102g1572kcal137.8g3.3g113g0g
Parmesan formaggio da pasta100g458kcal40.1g0g33.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 50g147kcal5.5g7.5g10.5g0.3g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g2004g2205kcal60.1g130.3g160.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19440g32800kcal1600.4g2551.6g1892g273.2g
Valittu annoskoko9720g16400kcal800.2g1275.8g946g136.6g
Annoskoko puolitettuna4860g8200kcal400.1g637.9g473g68.3g
Arvot/100g100g169kcal8.2g13.1g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853