BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu1680g1109kcal33.6g235.2g0g42g
Parsakaali, keitetty, suolaa 2160g750kcal98.9g41.7g6.5g53.6g
Vesi, vesijohtovesi 4800g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 80g17kcal0.2g1.3g0g0.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1000g2800kcal190g0g220g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19440g9353kcal645.4g556.4g453g191.4g
Valittu annoskoko9720g4676kcal322.7g278.2g226.5g95.7g
Annoskoko puolitettuna4860g2338kcal161.4g139.1g113.3g47.9g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.9g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263583