Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale3600g4680kcal648g79.2g219.6g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras1920g6144kcal265g1113.6g61.4g157.4g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 1020g2652kcal275.4g0g173.4g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)3000g1800kcal30g135g120g18g
Sinappi 180g237kcal7.9g25.4g10.8g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19440g31026kcal2452.6g2706.4g1170.4g357g
Valittu annoskoko9720g15513kcal1226.3g1353.2g585.2g178.5g
Annoskoko puolitettuna4860g7757kcal613.2g676.6g292.6g89.3g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.9g6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329789