Puolukkapiirakka

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 800g5803kcal9.5g3.2g650.4g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1600g5282kcal32g48g560g0g
Manteli 800g4927kcal192.5g52.8g432g57.6g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Philadelphia tuorejuusto 200g1600g4080kcal94.4g51.2g382.4g0g
Aprikoosihillo (St. dalfour), annos 15g200g450kcal0.8g114g0.2g0g
Puolukka 2400g932kcal10.6g163.2g12g62.4g
Tyrnimarja 1200g1081kcal8.8g75g60g72g
Sitruunamehu, laimentamaton160g34kcal0.5g2.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19440g47969kcal926.6g1085.6g4374.4g385.2g
Valittu annoskoko9720g23985kcal463.3g542.8g2187.2g192.6g
Annoskoko puolitettuna4860g11992kcal231.7g271.4g1093.6g96.3g
Arvot/100g100g247kcal4.8g5.6g22.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339409