Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 751g5336kcal5.6g3g600.9g0g
Sokeri766g3111kcal0g765.4g0g0g
Kaurahiutale 962g3598kcal139.4g548g70.2g96.1g
Kaurajauho 331g1237kcal47.9g188.4g24.1g33.1g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 601g231kcal6g36.1g6g3.6g
Vanilla vaniljakastike gogreen2404g5048kcal12g504.8g336.5g12g
Banaani, kuorittu 2103g1830kcal22.3g384.9g8.4g37.9g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 1803g1337kcal13.5g279.4g7.2g19.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19440g43452kcal493.4g5420g2106.6g405g
Valittu annoskoko9720g21726kcal246.7g2710g1053.3g202.5g
Annoskoko puolitettuna4860g10863kcal123.4g1355g526.7g101.3g
Arvot/100g100g224kcal2.5g27.9g10.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91343