Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3483g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g58g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 93g377kcal0g92.8g0g0g
Hiiva, 50g580g354kcal76g6.4g2.3g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g1741g8410kcal426.6g579.8g501.5g494.5g
Vehnäjauho puolikarkea 3773g12945kcal384.4g2641g45.3g132g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19456g44173kcal1774g6640g1098.2g1253g
Valittu annoskoko9728g22087kcal887g3320g549.1g626.5g
Annoskoko puolitettuna4864g11043kcal443.5g1660g274.6g313.3g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121453