Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3996g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali1066g225kcal12.8g36.2g2.1g22.4g
Porkkana 1066g348kcal6.6g59.2g2.1g27.2g
Palsternakka 400g254kcal2g47.1g1.6g18g
Selleri, annos 50g400g56kcal4g12g0g0g
Sipuli 533g161kcal6.7g25.6g1.1g9.1g
Paistijauheliha 10%1066g1811kcal213.1g0g106.5g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr59g164kcal4.7g5.6g14.1g0.9g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g1039g416kcal17.7g85.2g1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g80g60kcal6g7.6g0.4g0g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19456g7048kcal551.4g565.6g258.2g156.4g
Valittu annoskoko9728g3524kcal275.7g282.8g129.1g78.2g
Annoskoko puolitettuna4864g1762kcal137.9g141.4g64.6g39.1g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125712