Kanamakaroonilaatikko

Kana paistetaan pannulla kypsäksi.

Keitä fusillit (tai tavallinen tumma makarooni) vedessä, jossa on kasvisliemikuutio.

Suolaa ei tarvitse erikseen lisätä.

Sekoita kana fusilleihin, kaada vuokaan, kaada kerma tasaisesti vuokaan ympäriinsä, laita juustoraastetta päälle.

Uuni 200C ja puoli tuntia.

Tulee nopeasti ja helposti.

Voit muokata helposti laittamalla sekaan yrttejä tai pekonia.

Makaroonin määrää voi myös vähentää, esim. 3/4 osaa pussista riittää hyvin.

Voit myös vaihtaa valmiiksi maustetun kanan naturelliin, ja maustaa itse- suurin osa kaloreista on juuri niissä maustemössöissä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Succubus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileitä, maustettuja (Kariniemi), annos 245g3144g4402kcal597.4g81.8g198.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2567g2182kcal35.9g112.9g179.7g0g
Fusilli tumma pasta (Torino), annos 100g2567g8984kcal410.7g1642.7g66.7g154g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow167g434kcal16.7g16.7g33.4g2.7g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g1283g3337kcal385g25.7g192.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19456g38676kcal2891.4g3759.6g1340.8g313.4g
Valittu annoskoko9728g19338kcal1445.7g1879.8g670.4g156.7g
Annoskoko puolitettuna4864g9669kcal722.9g939.9g335.2g78.4g
Arvot/100g100g199kcal14.9g19.3g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216081