Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 4224g9504kcal283.9g1720g59.6g464.6g
Voi 1600g11607kcal19g6.4g1300.8g0g
Valkosipuli 640g693kcal50.6g104.3g3.8g13.4g
Suola, annos 3g64g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1600g2117kcal42.1g51.2g192g0g
Maustekurkku1600g264kcal11.2g48g1.6g28.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19456g48369kcal813.6g3859.8g3115.6g1013.6g
Valittu annoskoko9728g24184kcal406.8g1929.9g1557.8g506.8g
Annoskoko puolitettuna4864g12092kcal203.4g965g778.9g253.4g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.8g16g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534