Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g640g173kcal8.3g30.7g1.3g10.9g
Kesäkurpitsa zucchini 3200g578kcal17.9g80g12.8g22.4g
Paprika punainen 640g187kcal6g28.8g2.6g12.2g
Paprika keltainen 640g193kcal6g32.6g1.3g12.8g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)192g192kcal14.4g32.6g1g4g
Oliiviöljy 64g566kcal0g0g64g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow3840g3264kcal176.6g576g19.2g192g
Herkkusieni säilyke 448g76kcal9.4g0.9g1.3g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19456g10595kcal487.4g1584g207.8g532.8g
Valittu annoskoko9728g5298kcal243.7g792g103.9g266.4g
Annoskoko puolitettuna4864g2649kcal121.9g396g52g133.2g
Arvot/100g100g55kcal2.5g8.1g1.1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831