Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 136g93kcal21.3g0g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 482g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 145g110kcal2.7g22.4g0.3g1.4g
Porkkana 66g22kcal0.4g3.7g0.1g1.7g
Purjosipuli 44g10kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g88g149kcal3.1g4.8g13.1g0g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.3g
Tilli, tuore 11g3.3kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Ruokasuola jodioitu 2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1946g780kcal57.6g65.2g28.8g9g
Valittu annoskoko973g390kcal28.8g32.6g14.4g4.5g
Annoskoko puolitettuna487g195kcal14.4g16.3g7.2g2.3g
Arvot/100g100g40kcal3g3.4g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=344334