Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 175g217kcal44.9g0g3.9g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g175g61kcal1.8g7.9g0.9g6.1g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi526g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 16g10kcal0.8g1.5g0g0g
Persilja 3.5g1kcal0g0g0g0.3g
Riisi tumma 75g260kcal5.2g53.6g1.7g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1946g1097kcal105.4g126g13g18.8g
Valittu annoskoko973g549kcal52.7g63g6.5g9.4g
Annoskoko puolitettuna487g274kcal26.4g31.5g3.3g4.7g
Arvot/100g100g56kcal5.4g6.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147