Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä28g7.6kcal0.5g1.2g0.1g0.7g
Munakoiso, tuore85g15kcal0.4g2.6g0.2g2.1g
Peruna, vanha, kuorittu 197g150kcal3.7g30.6g0.4g2g
Paprika punainen 28g8.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7.1kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Nakki, Popsi viitonen169g399kcal18.6g5.1g33.8g0g
Tomaattisose tomaattipyree 20g15kcal0.9g2.5g0g0.2g
Vesi422g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1949g1204kcal49.2g89.6g69.4g12.2g
Valittu annoskoko974g602kcal24.6g44.8g34.7g6.1g
Annoskoko puolitettuna487g301kcal12.3g22.4g17.4g3.1g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344