Tomaattinen kalakeitto

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 557 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g12g16kcal0.6g2.7g0.3g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g219g131kcal3.3g28.4g0.2g2g
Keittojuures, Pirkka88g22kcal0.9g3.9g0.3g0g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g131g121kcal24.9g0g1.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka31g25kcal1g5.8g0.3g0.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen55g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Pirkka isot katkaravut 180g79g52kcal11.8g0g0.6g0g
Ruohosipuli, tuore8.7g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1949g763kcal85.8g86.8g6.6g7g
Valittu annoskoko975g381kcal42.9g43.4g3.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna487g191kcal21.5g21.7g1.7g1.8g
Arvot/100g100g39kcal4.4g4.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323514