Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 2804g824kcal15.7g148.6g5.6g53.3g
Kidneypapu, suolaliemessä2944g3239kcal229.6g530g14.7g235.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1753g5617kcal469.1g0g419.6g0g
Sipuli (kuorittu)386g104kcal5g18.5g0.8g6.6g
Paprika vihreä 1192g253kcal11.2g29.8g3.6g22.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g456g128kcal2.7g27.1g0.9g11.4g
Valkosipuli 112g122kcal8.9g18.3g0.7g2.4g
Rypsiöljy 98g868kcal0g0g98.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19488g22309kcal1484.4g1544.6g1088g663.6g
Valittu annoskoko9744g11155kcal742.2g772.3g544g331.8g
Annoskoko puolitettuna4872g5577kcal371.1g386.2g272g165.9g
Arvot/100g100g115kcal7.6g7.9g5.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125826