Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6400g10624kcal1216g0g640g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso320g48kcal3.2g6.7g0.6g4.8g
Rypsiöljy 432g3820kcal0g0g432g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1840g6210kcal220.8g0g680.8g0g
Sipuli (kuorittu)640g173kcal8.3g30.7g1.3g10.9g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 64g206kcal9.5g11.7g8.3g23.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19488g42161kcal2915.6g98.2g3526g79.2g
Valittu annoskoko9744g21081kcal1457.8g49.1g1763g39.6g
Annoskoko puolitettuna4872g10540kcal728.9g24.6g881.5g19.8g
Arvot/100g100g216kcal15g0.5g18.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119