Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7005g0kcal0g0g0g0g
Puolukka1401g476kcal5.6g95.3g7g36.4g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g616g2503kcal0g616.4g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g701g2452kcal84.1g490.4g16.1g42g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19488g10862kcal179.4g2404.2g46.2g156.8g
Valittu annoskoko9744g5431kcal89.7g1202.1g23.1g78.4g
Annoskoko puolitettuna4872g2716kcal44.9g601.1g11.6g39.2g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.3g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191807