Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1249g1624kcal37.5g25g162.4g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g3498g11893kcal489.7g0g1084.3g0g
Broilerinfilee (Snellman)4997g4147kcal819.5g84.9g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19488g35328kcal2693.4g219.8g2593.4g0g
Valittu annoskoko9744g17664kcal1346.7g109.9g1296.7g0g
Annoskoko puolitettuna4872g8832kcal673.4g55g648.4g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325231