Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha3200g5760kcal576g0g384g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto656g1837kcal124.6g0g144.3g0g
Oliiviöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka400g100kcal3.6g18.4g1.6g7.6g
Chili paprika punainen32g13kcal0.6g2.9g0g0g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Tomaattimurska (Euro shopper)4000g1200kcal40g160g16g8g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g440g1584kcal123.2g8.8g118.8g0g
Ketsuppi, Pirkka240g257kcal2.4g60g0g2.9g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g160g349kcal9.9g39.7g16.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19488g23994kcal1781.8g643.8g1525.2g55.8g
Valittu annoskoko9744g11997kcal890.9g321.9g762.6g27.9g
Annoskoko puolitettuna4872g5999kcal445.5g161g381.3g14g
Arvot/100g100g123kcal9.1g3.3g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340716