Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 250g45kcal1.4g6.3g1g1.8g
Peruna, keskikokoinen 60g250g150kcal3.8g32.5g0.3g2.3g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g250g371kcal50.7g4.3g16.2g0g
Fetajuusto (Pirkka)125g344kcal20g1.2g28.7g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)50g15kcal0.5g2g0.2g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 50g195kcal1.1g1.1g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1950g2239kcal155g94.8g134.8g8.4g
Valittu annoskoko975g1119kcal77.5g47.4g67.4g4.2g
Annoskoko puolitettuna488g560kcal38.8g23.7g33.7g2.1g
Arvot/100g100g115kcal7.9g4.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772