Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola450g720kcal36g18g58.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima900g3510kcal261g0g270g0g
Sipuli (kuorittu)540g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Oliiviöljy 126g1114kcal0g0g126g0g
Paprika punainen 3060g896kcal28.8g137.7g12.2g58.1g
Jauheliha, sika-nauta 3600g7972kcal630g0g612g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g1080g1728kcal86.4g43.2g140.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19512g32171kcal2098.4g449.6g2440.4g134.6g
Valittu annoskoko9756g16086kcal1049.2g224.8g1220.2g67.3g
Annoskoko puolitettuna4878g8043kcal524.6g112.4g610.1g33.7g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2.3g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535