Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g3600g1260kcal36g234g18g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2700g8654kcal722.8g0g646.4g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g1440g5040kcal259.2g849.6g56.2g86.4g
Sipuli (kuorittu)576g156kcal7.5g27.6g1.2g9.8g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g1440g2304kcal11.5g86.4g216g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19512g34827kcal2074g2395.2g1875.6g192.4g
Valittu annoskoko9756g17413kcal1037g1197.6g937.8g96.2g
Annoskoko puolitettuna4878g8707kcal518.5g598.8g468.9g48.1g
Arvot/100g100g179kcal10.6g12.3g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232720