Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 600g1981kcal12g18g210g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen120g40kcal4g5.9g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g100g400kcal0g100g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g120g77kcal4.2g0.2g30g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g36g117kcal2.7g19.4g2.5g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1952g5229kcal45.8g287g485g1.8g
Valittu annoskoko976g2615kcal22.9g143.5g242.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna488g1307kcal11.5g71.8g121.3g0.5g
Arvot/100g100g268kcal2.3g14.7g24.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135761