Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera

Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla 4min molemmin puolin.

Ota broilerin rintafilee pannulta pois.

Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.

Paista n. 5min miedolla lämmöllä.

Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.

Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.

Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.

Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.

Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.

Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 250g268kcal57.7g0g3.7g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Oliiviöljy 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g125g90kcal3.1g21g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Timjami 2.5g7.1kcal0.2g0.7g0.2g0.9g
Punaviini 63g44kcal0.2g0.1g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g19g21kcal0.1g4.3g0g0g
Ruusukaali 250g61kcal3.4g4.9g1.2g6.2g
Pinaatti 250g33kcal4g1g0.7g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1952g1184kcal138.8g67.6g24.4g22.2g
Valittu annoskoko976g592kcal69.4g33.8g12.2g11.1g
Annoskoko puolitettuna488g296kcal34.7g16.9g6.1g5.6g
Arvot/100g100g61kcal7.1g3.5g1.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301680