Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g105g63kcal1.6g13.7g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g90g25kcal0.5g5.4g0.2g2.3g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 751g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit23g29kcal0.7g0.5g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1953g239kcal5.8g40g6.4g6.6g
Valittu annoskoko977g120kcal2.9g20g3.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna488g60kcal1.5g10g1.6g1.7g
Arvot/100g100g12kcal0.3g2g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720