Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1999g560kcal12g118.9g4g50g
Lanttu 1999g577kcal20g91.9g6g36g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g2665g3198kcal87.9g98.6g266.5g0g
Sipuli (kuorittu)733g198kcal9.5g35.2g1.5g12.5g
Oliiviöljy 267g2357kcal0g0g266.5g0g
Valkosipuli 100g108kcal7.9g16.3g0.6g2.1g
Kesäkurpitsa zucchini 1999g361kcal11.2g50g8g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19520g14715kcal297g821.8g1106.2g229.2g
Valittu annoskoko9760g7358kcal148.5g410.9g553.1g114.6g
Annoskoko puolitettuna4880g3679kcal74.3g205.5g276.6g57.3g
Arvot/100g100g75kcal1.5g4.2g5.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600