Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6000g19807kcal120g180g2100g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1200g396kcal39.6g58.8g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g1000g4000kcal0g1000g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g1200g768kcal42g2.4g300g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g360g1174kcal27g194.4g25.2g9.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19520g52290kcal457.2g2871.2g4850.4g18.8g
Valittu annoskoko9760g26145kcal228.6g1435.6g2425.2g9.4g
Annoskoko puolitettuna4880g13072kcal114.3g717.8g1212.6g4.7g
Arvot/100g100g268kcal2.3g14.7g24.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135761