Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 3200g10256kcal856.6g0g766.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g400g416kcal31.6g65.2g2.4g8g
Sipuli (kuorittu)1200g324kcal15.6g57.6g2.4g20.4g
Kookosöljy 100g80g710kcal0.6g0g79.4g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g4240g2162kcal59.4g318g46.6g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g120g90kcal9g11.4g0.6g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g400g120kcal4g24g4g12g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)120g90kcal1.3g19.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19520g28337kcal1956.2g990.8g1803.2g82.4g
Valittu annoskoko9760g14168kcal978.1g495.4g901.6g41.2g
Annoskoko puolitettuna4880g7084kcal489.1g247.7g450.8g20.6g
Arvot/100g100g145kcal10g5.1g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=287536