Näkkäri

Kaada kaikki ainekset monitoimikoneeseen.

Sekoita kunnes siitä tule yksi yhtenäinen mössö, anna hetken levätä, kaada voideltuun leivinpaperiin, ensin puolet taikinasta.

Aseta toinen voideltu leivinpaperi päälle, painele levyksi.

Tee toisella puoliskolla sama asia.

Paista uunissa 160 astetta noin 70 min. Jos ilmankiertouuni, anna pellit olla uunissa kok ajan.

Jos tavallinen, vaihda peltien paikka noin 35 minuutin kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Jeccan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g3200g18240kcal729.6g624g1587.2g192g
Kurpitsansiemen kuoreton, Risetti800g4536kcal196g111.2g367.2g0g
Saksanpähkinä 480g3265kcal70.6g15.8g313g76.3g
Pellavansiemen Risenta 1rkl=n. 10g800g2992kcal184g0g248g224g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g480g48kcal7.2g0g2.9g408g
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19520g58162kcal2374.8g1502g5036.6g1800.6g
Valittu annoskoko9760g29081kcal1187.4g751g2518.3g900.3g
Annoskoko puolitettuna4880g14541kcal593.7g375.5g1259.2g450.2g
Arvot/100g100g298kcal12.2g7.7g25.8g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318200