Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g3003g3153kcal435.4g135.1g60.1g165.2g
Sipuli 1301g394kcal16.3g62.5g2.6g22.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g5005g1251kcal65.1g210.2g10g0g
Valkosipuli 300g325kcal23.7g49g1.8g6.3g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 150g1062kcal0g0g120.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19520g12371kcal1081g913.6g389.2g387.2g
Valittu annoskoko9760g6186kcal540.5g456.8g194.6g193.6g
Annoskoko puolitettuna4880g3093kcal270.3g228.4g97.3g96.8g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740