Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)2881g1902kcal432.2g0g20.2g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g64g67kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Chili paprika punainen180g72kcal3.6g16.2g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka400g44kcal4.4g4.4g0.8g4g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g3201g736kcal44.8g108.8g12.8g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk120g47kcal2g9.1g0.1g6g
Kasvisliemikuutio, Knorr80g224kcal6.4g7.6g19.2g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 1601g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 104g28kcal3.2g1.1g0.8g1.7g
Valkopippuri 16g45kcal1.7g6.8g0.3g4.2g
Sitruunamehu, laimentamaton600g126kcal1.8g9.6g0g0.6g
Oliiviöljy 112g991kcal0g0g112g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19520g8780kcal1020.8g386.4g334.8g51.8g
Valittu annoskoko9760g4390kcal510.4g193.2g167.4g25.9g
Annoskoko puolitettuna4880g2195kcal255.2g96.6g83.7g13g
Arvot/100g100g45kcal5.2g2g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411107