Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus67g213kcal8g0.3g20g0g
Herne 1666g1148kcal84.3g155.9g6.7g51.6g
Vesi6662g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1332g2951kcal233.2g0g226.5g0g
Suola, annos 3g33g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19520g8623kcal651g312.4g506.4g103.2g
Valittu annoskoko9760g4312kcal325.5g156.2g253.2g51.6g
Annoskoko puolitettuna4880g2156kcal162.8g78.1g126.6g25.8g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=419061