Kaalipata

Ruskista pienet kaalinpalat.

Ruskista jauheliha.

Lisää (valurauta) pataan aineet ja anna hautua uunissa 160 asteessa noin kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2607 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g375g90kcal4.5g12.8g0.8g7.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.5g0g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha188g311kcal35.6g0g18.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi8.2g23kcal0.7g0.6g1.9g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g7.5g12kcal0.7g2.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1955g886kcal83.2g34.4g42.8g17.2g
Valittu annoskoko978g443kcal41.6g17.2g21.4g8.6g
Annoskoko puolitettuna489g222kcal20.8g8.6g10.7g4.3g
Arvot/100g100g45kcal4.3g1.8g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260732