Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3035g2299kcal56.8g468g6.1g30.3g
Tomaatti 1004g229kcal5.6g34.6g3g14.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g467g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g388g620kcal31g15.5g50.4g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1541g847kcal47.8g98.6g30.8g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa2008g2610kcal361.4g26.1g110.4g0g
Oliiviöljy 117g1032kcal0g0g116.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1167g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 47g1.2kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19544g15529kcal1018g1330.4g636.6g104.6g
Valittu annoskoko9772g7765kcal509g665.2g318.3g52.3g
Annoskoko puolitettuna4886g3882kcal254.5g332.6g159.2g26.2g
Arvot/100g100g80kcal5.2g6.8g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123634