Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5254g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 3503g1145kcal21.7g194.7g7g89.3g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl53g473kcal0g0g52.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 35g120kcal3.6g24.5g0.4g1.2g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g53g63kcal1.3g3.2g4.7g0.8g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g701g841kcal22.4g31.5g70.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19544g5378kcal102.6g524.6g270.2g188.6g
Valittu annoskoko9772g2689kcal51.3g262.3g135.1g94.3g
Annoskoko puolitettuna4886g1345kcal25.7g131.2g67.6g47.2g
Arvot/100g100g28kcal0.5g2.7g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278011