DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 53g16kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Valkokaali keräkaali 585g163kcal7g23.8g1.2g12.3g
Voi vähäsuolainen 5.3g38kcal0.1g0g4.3g0g
Siirappi 17g50kcal0g12.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha281g467kcal53.4g0g28.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 38g124kcal0.8g1.1g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1956g1714kcal124g79.2g93.6g26.4g
Valittu annoskoko978g857kcal62g39.6g46.8g13.2g
Annoskoko puolitettuna489g429kcal31g19.8g23.4g6.6g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464